srbinside

Namera nam je da kroz tekstove o zanimljivim i manje poznatim događajima, ukažemo na bogato kulturno-istorijsko nasleđe koje postoji na ovom tlu. Takođe, ne treba zaboraviti ljude sa naših prostora koji su se proslavili svojim otkrićima i ostavili trag u svetskoj nauci, kulturi, umetnosti..., a nepravedno su kod nas zapostavljeni. Mnogo je i onih koji i danas služe na čast Srbiji, ali se o njima, nažalost malo govori. Takvim, običnim ljudima koji imaju ideju, rade nešto korisno, lepo, humano... posvećen je ovaj blog. Osim divnih ljudi, u Srbiji ima i prelepih predela, sela, varošica kroz koja možemo da putujemo zajedno!

Srbinside sajt

srbinside | 08 Jun, 2013 11:57

Dragi prijatelji blogeri,

Pokrenuli smo novi sajt koji nam tehnički pruža više mogućnosti da se izrazimo i nastavimo da objavljujemo tekstove slične sadržine. Voleli bismo da sve to delimo sa vama, jer nam je vaša podrška na blogu bila motiv da idemo dalje. Kliknite na www.srbinside.rs

 

Ako imate neki predlog ili komentar, javite nam.

Srdačan pozdrav,

Olja i Petar

Komentari

Resume

Toovelt | 25/06/2021, 02:08

Can you article names - Marking Titles - Composing - Language guidelines. ... In case you are feeling that the name of one's own informative article, I'd utilize 12Pt fearless if youre working with a wordprocessor along with no underlining. Don't underline or bold the name. It ought to be deducted in this paper's writing.
https://mobilii.ir/2021/05/13/what-is-the-effect-of-a-simple-sentence/
https://hotpotsapa.com/2021/05/13/how-much-should-i-spend-on-school-supplies/
http://gallosdrugstore.com/2021/04/20/listen-to-your-customers-they-will-tell-you-all-about-cheap-philosophy-papers/

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb